Nieuws - News - Nouvelles RSS Feed
5 Daagse Busreis Zwarte Woud meer info  (23/08/2017)

5daagse reis naar het Zwarte Woud – Oberharmersbach – 23 – 27 augustus 2017

Prijs: €399 Toeslag singel: €45 Voorschot: €199 rest bedrag te betalen tegen eind juli

We ademen de gezonde boslucht van het luchtkuuroord Oberharmersbach in en genieten van de uitgestrekte bosrijke omgeving.

Woensdag 23 augustus 2017
Vertrek in Destelbergen om 6u30. We rijden met de nodige stops onderweg naar ons hotel te Oberharmersbach, hotel Bären. We verdelen de kamers en genieten van de rust in het Zwarte Woud en een deugddoend avondmaal.

Donderdag 24 augustus 2017
Na het ontbijt rijden we naar het bosrijke gebied aan de forellenkwekerij, we maken een wandeling naar de Lourdesgrot ter nagedachtenis van de gevallen soldaten en nemen een aperitief in de Snapsbrennerei. Na het middagmaal in het hotel rijden we naar Wolfach voor een bezoek aan het Glasmuseum en de typische glasblazerij de Dorotheenhutte en eventueel een bezoek aan het stadje Wolfach zelf.

Vrijdag 25 augustus 2017
We maken een rondrit door het Zwarte Woud langsheen de Schwarzwalderhochstrasse: een weg over 60 km van Freudenstadt naar Baden-Baden. Overal langs de route zijn er prachtige uitzichten op de valleien van het Zwarte Woud, Elzas en de Rijn vallei naar de Vogezen. Er zijn vele toeristische hoogtepunten als de Mummelsee, Lothar pad of het pad naar de wildernis van Bühlerhöhe. We stoppen ook even bij de 60m hoge Allerheiligen Watervallen nabij Oppenau. (vrij middagmaal)

Zaterdag 26 augustus 2017
We rijden naar Gutach waar we het Bokrijk van Duitsland bezoeken (Vogtsbauernhof). Na het middagmaal rijden we langs de Deutsche Uhrenstrasse – Schonach – enz… en staan we stil bij de natuurpracht van de hoogste waterval van Duitsland in Triberg waarbij het water in 7 stappen 163m naar beneden valt.

Zondag 27 augustus 2017
Na het ontbijt keren we, met de nodige tussenstops (Gengenbach), terug naar Destelbergen. Thuiskomst voorzien rond 20u-21u00.

Inbegrepen:
- vervoer per luxe autocar
- verblijf in halfpension in hotel Bären van de eerste avond tot de laatste morgen
- alle uitstappen
- Annulatie- en bijstandsverzekering

Niet inbegrepen:
- persoonlijke uitgaven
- tafeldranken

 Website gesponsord door Consultancy & Management Services